Acasă Sport

Trei goluri și alte ratări dar o nouă înfrângere pentru Gaz Metan | Video

234
Goluri Rondon Gaz Metan

Meci cu șapte goluri vineri seara la Giurgiu, acolo unde Astra a învins Gaz Metan cu 4-3.În finalul partidei Gazu a cerut penalty.

Trupa lui Cristian Pustai a jucat bine și chiar a deschis scorul în minutul 16. Venezuelanul Rondon a marcat pentru prima dată în Liga 1, în urma unui corner. Avantajul medieşenilor a durat doar patru minute, după care Astra a înscris trei goluri. Silviu Balaure a egalat, iar Florentin Matei a dus-o pe Astra la conducere după mai puţin de o jumătate de oră de joc, cu al doilea său gol în tot atâtea meciuri.
Până la pauză s-a făcut 3-1, după ce Urko Vera a înscris la o fază la care Florentin Matei a avut o contribuţie importantă.

Gaz Metan a reușit să reducă din diferență datorită aceluiaşi Rondon, care a înscris tot cu capul şi tot în urma unui corner, în minutul 65. Diferenţa de două goluri s-a refăcut cu un sfert de oră înainte de final. Romario Moise, abia intrat pe teren, a înscris cu un şut de la marginea careului.

Pe finalul partidei, Marius Constantin a marcat şi el după o fază fixă şi a păstrat vii speranțele pentru un rezultat de egalitate. În prelungiri, echipa lui Cristian Pustai putea primi un penalty, dar arbitrul George Rădulescu a lăsat jocul să continue.

S-a încheiat 4-3 pentru Astra Giurgiu, iar Gaz Metan rămâne pe penultimul loc al clasamentului din Liga 1.

Vezi rezumatul partidei! (sursa digisport.ro)

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here