Acasă Sport

Trei goluri și alte ratări dar o nouă înfrângere pentru Gaz Metan | Video

221
Goluri Rondon Gaz Metan

Meci cu șapte goluri vineri seara la Giurgiu, acolo unde Astra a învins Gaz Metan cu 4-3.În finalul partidei Gazu a cerut penalty.

Trupa lui Cristian Pustai a jucat bine și chiar a deschis scorul în minutul 16. Venezuelanul Rondon a marcat pentru prima dată în Liga 1, în urma unui corner. Avantajul medieşenilor a durat doar patru minute, după care Astra a înscris trei goluri. Silviu Balaure a egalat, iar Florentin Matei a dus-o pe Astra la conducere după mai puţin de o jumătate de oră de joc, cu al doilea său gol în tot atâtea meciuri.
Până la pauză s-a făcut 3-1, după ce Urko Vera a înscris la o fază la care Florentin Matei a avut o contribuţie importantă.

Gaz Metan a reușit să reducă din diferență datorită aceluiaşi Rondon, care a înscris tot cu capul şi tot în urma unui corner, în minutul 65. Diferenţa de două goluri s-a refăcut cu un sfert de oră înainte de final. Romario Moise, abia intrat pe teren, a înscris cu un şut de la marginea careului.

Pe finalul partidei, Marius Constantin a marcat şi el după o fază fixă şi a păstrat vii speranțele pentru un rezultat de egalitate. În prelungiri, echipa lui Cristian Pustai putea primi un penalty, dar arbitrul George Rădulescu a lăsat jocul să continue.

S-a încheiat 4-3 pentru Astra Giurgiu, iar Gaz Metan rămâne pe penultimul loc al clasamentului din Liga 1.

Vezi rezumatul partidei! (sursa digisport.ro)

Banner EximTur