Acasă Nova TV

Mână criminală la Chesler | Pompierii medieșeni au luptat trei ore cu flăcările

2115

Pompierii medieșenii au intervenit la un incendiu izbucnit la baloți de fân în localitatea Chesler.

Două echipaje de pompieri din cadrul Secției Mediaș, împreună cu un echipaj SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Micăsasa, au intervenit în noaptea de marți spre miercuri în jurul orei 02:00 la Chesler. Intervenția a vizat stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai mulți baloți de fân.

Pentru stingerea incendiului, care a cuprins 13 baloți de fân, pompierii medieșeni au intervenit cu două autospeciale cu apă și mijloace specifice din dotare timp de mai bine de trei ore.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

ACTUALIZARE:

Comunicat IPJ Sibiu | Bărbatul care a provocat incendiul a fost reținut

În data de 13 februarie, în jurul orei 22,30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever au fost solicitați să intervină pe raza localității Chesler pentru a aplana un conflict între doi localnici, conflict în urma căruia unul dintre bărbați a incendiat 13 baloți de lucernă depozitați în stradă și aparținând celuilalt bărbat. Prin incendierea baloților s-a creat un prejudiciu de 3.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, în data de 14 februarie, polițiștii au reținut persoana în cauză, localnic în vârstă de 52 de ani, urmând ca, în data de 15 februarie, bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș pentru a se dispune o măsură cu caracter preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă la nivelul Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever.

Foto: ISU Sibiu

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here