Acasă Sibiu

PSD înfrânt în Consiliul Județean Sibiu | Șefa județului rezistă

561
consiliul judetean sibiu

Proiectul de hotărâre privind demiterea președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, inițiat de consilierii PSD, a picat la vot.

Din cei de 33 de consilieri județeni, doar cei 12 ai PSD au votat pentru eliberarea din funcție a Danielei Câmpean (PNL). Cei opt consilieri ai FDGR au votat împotriva eliberării din funcție, iar consilierii PNL nu au votat deloc, scrie turnulsfatului.ro.

Votul a fost urmat de o conferință de presă a președintelui Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, care a lansat un atac de 30 de minute la adresa social-democraților sibieni:

daniela cîmpean consiliul județean sibiuE încurajator faptul că după 18 luni de zile de când au câștigat acest mandat, domnii consilieri PSD au aflat că pot să facă, au dreptul să facă proiecte de hotărâri. Este primul proiect de hotărâre inițiat de grupul de consilieri PSD, cel în care solicită demiterea președintei Consiliului Județean Sibiu. Foarte bine. Mai bine mai târziu decât niciodată. Trist este faptul că acești domni care dețin o treime din Consiliul Județean în lipsă de inspirație, nu aleg altceva decât să copieze modelul PSD București și să ceară demisii. În acest timp, având acest demers al lor, poate ar fi bine ca colegii mei din grupul PSD să mediteze asupra a două lucruri: asupra conceptului de democrație și asupra celui de responsabilitate politică”, a spus Daniela Cîmpean.

Foto Arhivă / Citește mai mult pe Turnul Sfatului

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Jegurile de consilieri psd,niste mitocani imputiti si analfabeti,sunt obisnuiti sa-l slujeasca pe cel dintai puscarias al tarii si se vand in speranta obtinerii de favoruri de la dihorul acesta,dar uita ca totusi nu sunt intre analfabetii si jegosii din Teleorman,ci intre oameni.Eu zic sa va bagati mintile in cap,pana nu ajungeti prin pubelele de gunoi.Voi,toti psd-istii sunteti niste retardati care ati nenorocit Romania. Numai moartea voastra va recladi Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here