Acasă Nova TV

Primăria Mediaș va susține proiectele de investiții ale ECO-SAL și Apa Târnavei Mari

1193

Primăria Mediaș va susține proiectele de investiții ale societăților ECO-SAL și Apa Târnavei Mari pe anul în curs.

Este vorba de continuarea unor lucrări dar și de demararea unora noi. Acestea vor fi realizate în condițiile în care au rezultat în urma întâlnirilor avute de conducerea municipalității cu medieșeni din diverse zone ale orașului. Primarul Gheorghe Roman s-a întâlnit cu managerii societăților ECO-SAL și Apa Târnavei Mari pentru a discuta despre obiectivele de investiții pe anul în curs. Discuțiile au avut loc în contextul în care bugetul municipiului, unul mai mic decât anul precedent, este în prezent în stadiul dezbaterii publice.

Societatea ECO-SAL vrea să realizeze un proiect de amenajare a punctelor de colectare a deșeurilor din cartierele cu blocuri, să achiziționeze cinci puncte de colectare subterană, iar cel mai important proiect se referă la modernizarea stației de sortare a deșeurilor.

Apa Târnavei Mari și-a propus continuarea investițiilor de modernizare a rețelor de apă și canalizare în municipiul Mediaș. Totodată, operatorul are în pregătire un proiect regional de investiții în toată zona de nord a județului cu o valoare de 116 milioane de Euro, aflat actualmente în faza evaluării studiului de fezabilitate.

Primarul Gheorghe Roman spune că în 2018 trebuie continuate lucrările de investiții demarate, iar în același timp altele noi trebuie și ele să înceapă.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here