Acasă Sport

Pachet de bilete pentru Gaz Metan – FCSB și Gaz Metan – Juventus București | VEZI amănunte

466
GAZ METAN VS CFR Cluj

Conducerea Clubului Gaz Metan a gândit un pachet cu un bilet care să permită accesul spectatorilor atât la jocul din 3 februarie cu FCSB, cît și la următorul joc de pe teren propriu în compania lui Juventus București.

Gaz Metan joacă sâmbătă, 3 februarie de la ora 20:45 pe teren propriu prima partidă oficială din 2018. Formația lui Cristian Pustai va întâlni FCSB, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 23 din Liga 1 Betano.

,,Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare începând de luni, 29 ianuarie, la casieriile Stadionului Gaz Metan. De luni până vineri, programul de vânzare al acestora este între orele 15:00-18:00, iar sâmbătă între orele 16:00 – 20:45.

Prețul unui bilet va fi de 50 lei în toate sectoarele stadionului și va permite celor care îl achiziționează accesul atât la partida cu FCSB, cât și la următorul joc de pe teren propriu în compania lui Juventus București. În ceea ce îi privește pe posesorii de carduri Cashback World, aceștia își pot ridica biletele cu valoare 0 de la casieria Stadionului Gaz Metan de luni, 29 ianuarie, până joi, 2 februarie, în intervalul orar 15:00 – 18:00” se arată pe pagina oficială a echipei.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here