Acasă Sport

Gaz Metan întâlnește FC Veres Rivne din Ucraina | LIVE de la ora 16:00

392

Gaz Metan întâlnește FC Veres Rivne din Ucraina.

Formația pregătită de tehnicianul Cristian Pustai va disputa miercuri după-amiază al treilea joc de verificare din Antalya. Alb-negri vor avea ca și adversar FC Veres Rivne, ocupanta poziției a cincea în campionatul ucrainean.

Gaz Metan a piedut la limită, 1-0, primul joc din Turcia, în compania echipei Dinamo Moscova. Cel de-al doilea amical s-a terminat cu victoria grupării de pe Târnava Mare, scor 3-2, cu FC Daejeon Citizen din Coreea de Sud. Reușitele medieșenilor au fost semnate de către Mario Rondon, Nasser Chamed și Edinho Junior.

Partida dintre Gaz Metan și FC Veres Rivne a putut fi vizionată LIVE AICI.

ACTUALIZARE:

Gaz Metan a obținut a doua victorie din Antalya. Alb-negri au învins FC Veres Rivne cu scorul de 3-1. Nasser Chamed a deschis scorul în minutul 20 dintr-o lovitură de pedeapsă, iar în finalul primei reprize Darius Olaru a marcat după un contraatac al gaziștilor. Formația ucraineană a redus din diferență tot dintr-o lovitură de pedeapsă în minutul 65. Scorul final a fost stabilit de Andrei Tîrcoveanu în minutul 89. Acesta a marcat cu un șut din interiorul careului de 16 metri.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here