Acasă Sport

Egal și înfrângere în ultimele 2 partide de verificare din Antalya pentru Gaz Metan

248

Gaz Metan a înregistrat un rezultat de egalitate și o înfrângere în ultimele două partide de verificare din Antalya.

Sâmbătă după-amiază, alb-negri au remizat, scor 1-1, cu naționala Jamaicăi. Duminică după-amiază au fost învinși de formația sârbă Spartak Subotica cu scorul de 2-0, în ultima partidă de verificare din Antalya.

Sâmbătă după-amiază, gruparea de pe Târnava Mare a disputat un meci de pregătire cu echipa națională a Jamaicăi. Scorul final al partidei a fost 1-1, după ce Jamaica a condus cu 1-0 la pauză. Cristian Sîrghi a egalat pentru formația sa în actul secund, iar Nasser Chamed a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 85.

Duminică după-amiază, Gaz Metan a fost învinsă de FK Spartak Subotica cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate în finalul meciului. După o primă repriză încheiată cu scorul alb, formația sârbă a marcat de două ori într-un interval de șase minute. Predrag Medic a deschis scorul în minutul 80, iar ulterior în minutul 85 Bogdan Stamenkovic a majorat diferența și a stabilit totodată scorul final.

În urma acestor rezultate, gruparea de pe Târnava Mare a încheiat seria jocurilor de verificare cu un bilanț echilibrat. Gaz Metan a obținut două victorii cu FC Daejeon Citizen și FC Veres Rimne, a pierdut de două ori cu Dinamo Moscova și FK Spartak Subotica, iar partida cu naționala Jamaicăi s-a încheiat la egalitate.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here