Acasă Nova TV

Fără Bariere în Centru | DE LUNI reguli noi de acces și parcare

4699
reguli noi de acces și parcare

De la începutul săptămânii viitoare se schimbă regulile de acces și parcare pe străzile din apropierea centrului istoric.

Astfel, barierele de pe străzile Johannes Honterus, I.G. Duca, Nicolae Iorga și Mihail Kogălniceanu au fost eliminate. Cei care vor folosi parcările pot plăti prin sms, prin achiționarea unui tichet de la parcometre sau își pot face un abonament lunar. 

Începând de luni se va renunța la barierele existente pe străzile Johannes Honterus, I.G. Duca, Nicolae Iorga și Mihail Kogălniceanu. Conducătorii auto care doresc să parcheze pe aceste străzi au la dispoziție patru automate de parcare performante, alimentate cu energie solară. Aceștia vor putea plăti prin intermediul tichetelor eliberate de parcometre, prin sms sau prin intermediul unui abonament în valoare de 100 lei lunar.

Măsura care intră în vigoare începând de luni, are ca scop fluidizarea circulației în zonele respectivă și o mai bună administrare a parcărilor cu plată aparținând domeniului public al municipiului.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Alta tampenie privind accesul in centru.Dupa ce s-au cheltuit o groaza de bani cu barierele care au functionat cateva luni,acum dam drumul cocalarilor cu masini bengoase inscrise illegal in Bulgaria,sau altor tagani sa sufoce centrul.Era de ajuns cu riveranii si cu masinile destinate aprovizionarii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here