Acasă Nova TV

Ce se întâmplă cu Centrul de examinare teoretică pentru permise de la Mediaș

1971

Centrul de examinare teoretică pentru permise de la Mediaș, este în faza concursului pentru ocuparea posturilor necesare funcționării.

Acesta este răspunsul oferit de Prefectura Sibiu la adresele făcute de către Primăria Mediaș. În primăvara anului trecut, municipalitatea a pus la dispoziția Prefecturii Sibiu un spațiu corespunzător pentru funcționarea Centrului de examinare teoretică pentru permise auto.

Acesta a fost amenajat la fosta unitate militară de aviație. Lucrurile nu au mai avansat însă în 2017, iar Primăria Mediaș a trimis mai multe adrese către Prefectura Sibiu pentru a vedea dacă mai există susținere pentru acest serviciu. În cursul zilei de miercuri, a venit și răspunsul Prefecturii, conform căruia în prezent se desfășoară concursul pentru ocuparea posturilor vacante la acest serviciu, iar ulterior va fi comunicată data când va fi posibilă demararea efectivă a activității.

Centrul de examinare teoretică pentru permise de la Mediaș va deservi municipiul, orașele Copșa Mică și Dumbrăveni, dar și alte 16 localități din mediul rural.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here