Acasă Nova TV

Campion al infracțiunilor | Permis suspendat de 47 ori în 10 ani

1704

Un conducător auto care a avut permisul suspendat de 47 ori în 10 ani a comis-o din nou.

În data de 27 ianuarie, în jurul orei 10:45, pe DN 14, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Ruși de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Gorj. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat după ce, în ultimii 10 ani, a fost depistat conducând cu permis necorespunzător categoriei sau cu dreptul de a conduce suspendat de nici mai mult, nici mai puțin de 47 de ori.

De această dată, polițiștii sibieni i-au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Cum a fost posibil așa ceva?

Bărbatul din Gorj a ajuns în această situație în condițiile în care a urmat calea legală și a reușit să își redobândească calitatea de șofer, explică reprezentanții IPJ Sibiu.

„Parte din dosarele pe care le-a avut s-au soluționat cu anularea dreptului de a conduce, însă el și-a putut recăpăta acest drept respectând procedura obișnuită. Noua faptă a fost constatată de către colegii mei, care i-au întocmit un nou dosar pe loc, depinde de ce măsură va dispune procurorul de caz” a declarat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here