Acasă Nova TV

Bărbat din Moșna reținut după ce a fost prins a patra oară fără permis și sub influența alcoolului

1839
tradiții culinare

Un bărbat din Moșna a fost reținut după ce a fost prins a patra oară fără permis și sub influența alcoolului.

Duminică seara în jurul orei 19:00, în localitatea Moșna, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală de către un localnic în vârstă de 48 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În ultimii doi ani, bărbatul a fost depistat de alte trei ori în aceleași condiții, conducând fără permis și sub influența alcoolului. În data de 8 ianuarie, polițiștii l-au reținut 24 de ore pe bază de ordonanță urmând ca, în data de 9 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului” a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

ACTUALIZARE:

Bărbatul din Moșna identificat în trafic băut și fără permis pentru a patra oară a ajuns după gratii. Acesta a fost prezentat instanței care a emis mandat de arestare preventivă 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.