Acasă Revista Presei

Avion Blue Air aterizare de urgenţă în Italia | Panică la bord

875
aterizare urgenta avion blue air

Potrivit unei românce care se afla la bord, un avion Blue Air ar fi pierdut altitudine lăsându-se pe partea dreaptă, îndreptându-se brusc spre mare. Bagajele s-au răsturnat peste pasageri şi panica s-a instalat imediat.

Aproape 100 de români care călătoreau pe calea aerului către Italia au trăit momente cumplite în dimineaţa zilei de joi, 4 ianuarie, scrie adevarul.ro. Un avion Blue Air, companie low cost, a aterizat de urgenţă la Palermo.

Potrivit unor informaţii furnizate de călători, un avion Blue Air care efectua zborul OB 2945, care a decolat azi dimineaţă din Bacău, la ora 8,50, cu destinaţia Catania, a fost aproape să se prăbuşească în mare, în jurul orei 10.15. Evenimentul s-a petrecut în timp ce survola Mediterana, între peninsula italică şi Sicilia.

Avionul a fost afectat serios de turbulenţe şi de furtuna puternică şi a avut probleme mari de stabilitate, motiv pentru care aterizat de urgenţă pe o pistă din Palermo. Nicio persoană nu a fost rănită. (Foto Vali George)

Citeste mai mult pe adevarul.ro

ACTUALIZARE
Cauza exactă în urma căreia aeronava Boeing 737 a fost nevoită să-şi întrerupă cursa a fost, în principal, vântul puternic în rafale cu fenomenul de forfecare, cât şi turbulenţele severe în apropierea aeroportului”, se arată într-un comunicat al Blue Air.

Imediat după încheierea acestor fenomene meteo, aeronava şi-a continuat zborul cu destinaţia Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania-Bacău.

Dorim să subliniem angajamentul companiei Blue Air care, în astfel de situaţii, reuşeşte să-şi păstreze promisiunea în faţa pasagerilor şi să-i transporte în siguranţă la destinaţie”, precizează compania.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here