Acasă Revista Presei

Trecerea contribuțiilor la angajat | Termenul de transmitere in Revisal

472
Revisal

Termenul de transmitere in Revisal (Registrul General de Evidenta a Salariilor) a actelor aditionale la contractele de munca va fi prelungit pana la data de 31 martie 2018. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Aceasta a precizat ca hotararea, privind termenul Revisal, a fost elaborata dupa discutii cu mediul de afaceri, in contextul trecerii contributiilor de la angajator la angajat incepand cu 1 ianuarie.

Lia Olguta Vasilescu a precizat ca transferul contributiilor de la angajator la angajat se face incepand cu data de 1 ianuarie 2018. „Deci, nu se amana intoarcerea sarcinii fiscale, ci doar comunicarea efectuarii acesteia catre Inspectia Muncii„, a adaugat ministrul.

Decizia vine in sprijinul angajatorilor, astfel incat acestia sa aiba suficient timp pentru a transmite noile documente. Asta in conditiile in care in Revisal sunt inregistrate, in prezent, 6,3 milioane de contracte aferente unui numar de 5,5 milioane de angajati, unii dintre ei avand mai multe contracte de munca„, a spus Lia Olguta Vasilescu.

Hotararea de Guvern a fost aprobata.

Sursa Hotnews

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here