Acasă STIL DE VIATA

Telefoane care nu vor mai putea rula WhatsApp din 2018

1169
whatsapp fara windows phone

Datorita actualizărilor constante aduse WhatsApp, este inevitabil ca îndrăgitul program de chat să nu mai suporte dispozitive foarte vechi.

Aproximativ 1,3 miliarde de internauți depind de populara aplicație pentru nevoile de conversații în format digital, scrie playtech.ro. Atât în format video, cât și audio sau text, WhatsApp oferă o soluție completă pentru a intra în contact cu apropiații.

În piață, mai există și alte câteva tipuri de terminale, dar acelea se pare că nu vor mai putea să ruleze programul. Începând cu 31 decembrie 2017, cei care folosesc un smartphone cu Windows Phone 8 sau BB10 (BlackBerry 10 OS) nu vor mai avea posibilitatea să-și instaleze sau să ruleze WhatsApp. Inițial, a existat un comunicat conform căruia se va înceta suportul pentru WhatsApp la mijlocul lui 2017. Totuşi, oficialii companiei americane s-au răzâgândit și au extins termenul până la finele acestui an.

Anunțul oficial a fost făcut pe blogul companiei. Dacă mai folosești un BlackBerry cu BB10 sau Windows Phone, migrează cât mai curând la Android sau iOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.