Acasă Nova TV

S-a deschis Târgul de Crăciun în centrul istoric | VIDEO

1318

S-a deschis Târgul de Crăciun în centrul istoric.

Mediașul a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Târgul de Crăciun din Piața Regele Ferdinand I și-a deschis porțile în prezența unui număr mare de medieșeni. Timp de două săptămâni, centrul orașului va fi animat de grupuri de colindători, ateliere interactive, precum și numeroase concerte. 

Târgul de Crăciun va funcționa anul acesta în centrul istoric în perioada 5-16 decembrie. Deschiderea oficială a avut loc marți seara și a fost făcută de către Primarul Gheorghe Roman, alături de Deputatul Raluca Turcan. 

Cu ocazia deschiderii Târgului de Crăciun a fost pornit și iluminatul festiv în centrul istoric. Participanții au avut ocazia să viziteze și căsuțele special amenajate cu produse specifice sărbătorilor de iarnă şi nu numai. 

În prima seară a Târgului de Crăciun de la Mediaș au avut loc și două concerte, susținute de Ricardo Caria și Trupa Compact. Marți seara s-a deschis oficial și patinoarul artificial din Piața Regele Ferdinand I. Acesta a fost amenajat pe o suprafață de 600 metri pătrați.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here