Acasă Nova TV

Echilibrare bugetară | Copșa Mică, Alma și Blăjel mai mulți bani de la CJ Sibiu

379
Copșa Mică, Alma și Blăjel mai multi bani

Primăriile din Copșa Mică, Alma și Blăjel vor primi cei mai mulți bani din sumele defalcate din impozitul pe venit, destinate echilibrării bugetelor locale.

Cele trei primarii, Copșa Mică, Alma și Blăjel, primesc în total 350 mii lei pentru achitarea facturilor și a ratelor restante. Restul localitatilor din județ vor primi câte 11,38 mii lei, scrie stiridesibiu.ro.

Potrivit proiectului de hotărâre elaborat de CJ Sibiu, suma totală destinata repartizarii cotelor defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale este de 919 mii lei.
Din totalul alocat, orașul Copșa Mică are prevăzut 100 mii lei pentru lucrările la sistemul de apă. Comunei Alma îi va reveni suma de 150 mii lei pentru repararea unui drum comunal, DC 19 în satul Șmig. Blăjelul va primi 100 mii lei pentru achitarea ratelor restante la creditele deschise de Primărie.

Proiectul privind repartizarea cotelor defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale va fi supus votului in ședinta CJ Sibiu din data de 21 decembrie.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here