Acasă STIL DE VIATA

Culoarea anului 2018 | Institutul Pantone a decis

326
Culoarea Anului

Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori, a anunţat care este culoarea anului 2018.

Culoarea anului 2018 aleasă de prestigiosul institut este violet-aprins, o culoare saturată şi intensă, asociată cu roialitatea şi globurile de cristal. „Violetul este o culoare complexă. Trăim vremuri complexe, iar vremurile complexe cer culori complexe“, a declarat directorul executiv al institutului, Lee Eiseman, potrivit adevarul.ro.

Directorul executiv a motivat alegerea renumitului institut mărturisind că au fost luate în considerare şi problemele sociale cu care se confruntă societatea actuală.

„… violetul aprins este o nuanţă foarte provocatoare, dar este şi o culoare liniştitoare, în acelaşi timp. Acesta este genul de culoare care ne trimite, din punct de vedere istoric, la originalitate, ingeniozitate şi gândire vizionară. Acestea sunt elementele de care avem nevoie pentru a crea un viitor semnificativ. Invenţia şi imaginaţia sunt ceea ce căutăm în vieţile noastre personale şi în lumea afacerilor. Oamenii caută acel «glonţ magic» şi această nuanţă este cea perfectă pentru a ne trimite acolo…Este intrigantă, fascinantă şi magică“, a declarat Lee Eiseman.

Citeste mai mult pe Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.