Acasă Sibiu

Un bărbat de 50 ani a fost arestat pentru raporturi sexuale cu minore

1303

Un bărbat de 50 ani a fost arestat pentru raporturi sexuale cu minore.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, au identificat și prins un bărbat. Acesta este bănuit că, în perioada 2014 – 2017, ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore. Este vorba de fete cu vârste cuprinse între 12 – 14 ani.

,,În fapt, în cursul lunii septembrie 2017, polițiștii Serviciului Investigații Criminale au obținut date și informații care conduceau la prezumția că un bărbat în vârstă de 50 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, ar fi obișnuit să se împrietenească cu familiile nevoiașe ale unor minore din județul Sibiu. După ce câștiga încrederea părinților, sibianul lua minorele la domiciliul său unde întreținea raporturi sexuale cu ele.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii sibieni, în data de 9 noiembrie, s-a reușit prinderea și reținerea persoanei în cauză. În data de 10 noiembrie, bărbatul a fost prezentat instanței. Aceasta a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minori.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii și documentării întregii activități infracționale a bărbatului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here