Acasă Nova TV

Un stâlp de electricitate de pe strada Morii de Scoarță stă să cadă

Un stâlp de electricitate de pe strada Morii de Scoarță stă să cadă în orice moment.

Culmea este că lângă el a fost montat în urmă cu mai mulți ani, un stâlp nou de beton. Toate cablurile au rămas însă pe cel vechi. Stâlpul de electricitate vechi este înclinat cu aproximativ 30 de grade. Locatarii de pe strada Morii de Scoarță spun că un vânt mai puternic l-ar putea pune la pământ. În imediata apropiere a stâlpului cu probleme este unul nou de beton montat în urmă cu mai mulți ani. Singura problemă că toate cablurile au rămas pe stâlpul vechi. 

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice, Sucursala Sibiu spune că în data 10 octombrie a primit o adresă din partea Primăriei Mediaș prin care a fost semnalată înclinarea stâlpului.

„Ca urmare a deplăsarii în teren a unei echipe a societății noastre și a certificării aspectelor sesizate, s-a emis către Agenția de Servicii Energetice comanda de relocare a rețelelor electrice pe stâlpul de iluminat public nou, montat și deținut de Primăria Mediaș. Cu această ocazie va fi dezafectat stâlpul cel vechi. Lucrările vor fi executate cât mai curând posibil, în cursul lunii octombrie” se arată în răspunsul primit din partea Societății de Distribuție a Energiei Electrice, Sucursala Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here