Acasă Nova TV

Medieșean tâlhărit pe strada Gheorghe Pop de Băsești | VEZI amănunte

1565

Un medieșean a fost tâlhărit pe strada Gheorghe Pop de Băsești.

Bărbatul de 44 ani a fost tâlhărit de un tânăr de 20 ani, tot din Mediaș. Acesta l-a lovit cu pumnul și i-a sustras suma de 100 lei. Agresorul a fost identificat și reținut de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș.

„În fapt, la data de 24 octombrie,  în jurul orei 01:40, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată de un bărbat că ar fi fost victima unei tâlhării săvârșite în municipiu. Acesta a fost lovit și deposedat de banii pe care îi avea asupra sa.

În urma activităților specifice desfășurate de către polițiștii medieșeni, s-a reușit identificarea și prinderea persoanei bănuite de săvârșirea faptei. Este vorba de un localnic în vârstă de 20 de ani. Față de acesta s-a luat măsura reținerii 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. În data de 26 octombrie, medieșeanul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este, în prezent, încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here