Acasă Sibiu

Un deputat sibian a demisionat din PSD | Reacția partidului

399

Un deputat sibian a demisionat din PSD.

Ovidiu Sitterli a anunțat în cursul zilei de marți că pleacă din partid. Parlamentul nu a vorbit despre motivele care au stat la baza deciziei sale de a demisiona din PSD. Totuși el a menționat că pe termen scurt va activa ca independent.

Reacția social-democraților a venit printr-un comunicat de presă. Aceștia îl acuză pe Sitterli de trădare și îi reproșează activitatea dezamăgitoare din parlament.

,,Am luat act de faptul că domnul Ioan Ovidiu Sitterli a ales să îşi dea demisia din cadrul partidului, alegând să-şi continue activitatea pe cont propriu, desi a fost votat de către sibieni pe lista Partidul Social Democrat pentru funcţia de deputat în  Parlamentul României.

Domnul Sitterli datorează mult acestui Partid. A fost prefect, numit de guvernul Romaniei USL, a fost candidat PSD pentru Primăria Municipiului Sibiu, unde a dezamăgit prin faptul că nu a câştigat Primăria. Mai mult decât atât, rezultatul obţinut a fost sub scorul partidului la nivelul municipiului Sibiu. Deşi a fost creditat cu funcţia de Preşedinte Interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, a fost din nou depăşit de situaţie, dându-şi DEMISIA.

Nici în funcţia de parlamentar nu a avut rezultate, remarcându-se  printr-o singură propunere legislativă, şi aceea recentă, iniţiativă care nu a avut drept scop bunăstarea românilor şi nici nu a avut legătură cu Programul de Guvernare al PSD. Am încercat să purtăm discuţii cu domnul deputat pentru a-l determina să-şi facă datoria faţă de cetăţenii României, dar acesta a refuzat orice dialog. În loc să muncească în interesul românilor, domnul Sitterli a ales calea cea mai uşoară: DEMISIA.

Prin gestul lui de trădare, considerăm că domnul Sitterli datorează scuze sibienilor, pentru că nu a fost capabil să se ridice la înălţimea aştepărilor electoratului care i-a acordat votul de încredere” este comunicatul Organizației Județene a PSD Sibiu.

Banner EximTur

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here