Acasă Sport

Stadionul Gaz Metan va găzdui două meciuri la sfârșitul acestei săptămâni

694
două meciuri pe stadionul gaz metan

Stadionul Gaz Metan va găzdui în acest sfârșit de săptămână două meciuri de fotbal din Liga întâi, respectiv Liga a treia.

Sâmbătă la Mediaș vine Dinamo într-o partidă din etapa cu numărul 17 a campionatului Ligii întâi. Duminică echipa a doua a alb-negrilor va primi vizita Universității Cluj. Sfârșitul de săptămână va fi astfel unul plin pentru suporterii Gazului Metan. Aceștia vor avea ocazia să vadă două meciuri într-un interval de șaisprezece ore.

Sâmbătă seara de ora 20:45 este programată confruntarea cu Dinamo București. Ambele formații au mare nevoie de puncte. Alb-negri sunt pe loc retrogradabil, iar dinamoviștii speră în continuare să prindă un loc de play-off după umilința de luni seara atunci când au fost învinși acasă de Viitorul cu 4-0. Echipa secundă a Gazului Metan  va juca duminică începând cu ora 13:00 pe terenul principal cu Universitatea Cluj. Partida contează pentru etapa cu numărul 11 din Liga a treia. Gaz Metan II evoluează în partidele de pe teren propriu la Dumbrăveni, însă stadionul de acolo nu are un spațiu pentru galeria oaspete, motiv pentru care jocul se va desfășura pe terenul principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.