Acasă Sibiu

Reguli noi la bagaje | Wizz Air a schimbat politica

Memmingen - Sibiu

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a introdus de duminică, 29 octombrie 2017, noua politică de bagaje care permite tuturor pasagerilor să călătorească gratuit cu un bagaj mare de mână.

Pasagerii vor avea automat dreptul de a aduce la bordul aeronavei un singur bagaj de mână cu dimensiuni maxime de 55x40x23cm și o greutate maximă de 10kg ca parte a prețului biletului lor. De asemenea, vor putea să aibă asupra lor articole de tip „duty free” achiziționate în aeroport, după controlul de Securitate.

Bagajul de cală se plăteşte şi poate avea maxim 32 kilograme. Dispare în schimb bakajul de cală mai mic, cel care permitea maxim 23 kilograme.

bagaje wizz air
Sursa: Wizz Air Bagaje

La Wizz Air satisfacţia pasagerilor este prioritatea noastră şi tocmai din acest motiv am ascultat opiniile lor. Acum le oferim la fiecare bilet cumpărat posibilitatea de a beneficia de un bagaj de mână mai mare gratuit. Am oferit cu această ocazie un nou exemplu al angajamentului companiei de a oferi clienților cea mai bună experienţă de zbor din clasă, din momentul în care își rezervă zborul şi până la aterizarea la destinația dorită„, a declarat Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer.

Toate informaţiile despre bagaje la Wizz Air le găsiţi AICI

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here