Acasă Nova TV

Primăria Mediaș nu poate acorda finanțare pentru Clubul Sportiv Gaz Metan

1222

Primăria Mediaș nu poate acorda finanțare nerambursabilă pentru Clubul Sportiv Gaz Metan.

Motivul, nu există cadru legal pentru acest lucru, în condițiile în care Clubul Sportiv Gaz Metan nu a depus cerere de finanțare conform procedurii aprobate de către Consiliul Local în acest an. 

Grupul de consilieri PSD a inițiat un proiect de hotărâre privind alocarea de la bugetul local a sumei de 100.000 lei pentru susţinerea activităţii sportive a Centrului de copii şi juniori din cadrul Clubului Sportiv Gaz Metan. Poziția municipalității este aceea că nu există cadru legal pentru acordarea finanțării, în condițiile  în care clubul nu a depus o cerere de finanțare în cadrul sesiunii de selecție publică a proiectelor pentru activități culturale și sportive pentru anul 2017.

Banner EximTur

4 COMENTARII

 1. OK ! Pot intelege ca nu exista cadru legal. Dar, in nemernicia mea, intreb : pentru asfaltari in anumite zone A PATRA OARA in mai putin de un an exista ?
  (Vezi zona Petrom Vitro sau catre Kaufland…)
  P.S. Cum am mai sus de mult : asfalt…BRANZA ! Cine il plateste ? Normal, noi, prostimea !

   • Tot nu inteleg cum nu putem face un lucru bun…din prima ! Inca ceva : ce se intampla cu acele canale care au devenit…gropi ? Cand vor fi ridicate la nivelul ZERO (adica al asfaltului) ? Stiu, stiu ! La…Paste(le)…
    P.S. Trebuie sa-i ajutam si sa le semnalam !

   • Hai NOVA, mai spune ceva despre ce se intampla cu asfaltarea in oras ! Ati trecut astazi, 27.10.2017, pe Sibiului ? Nici sa nu incercati daca nu vreti sa va distrugeti masina…intentionat.
    ABIA au terminat de asfaltat ! Pardon ! Carpit !
    Ne incalzeste ca lucrarea e in garantie ?
    Pe mine NU !

    P.S. E la fel ca stirile date toata ziua de posturile noastre de Radio-TV : „Chiar daca a pierdut in fata Svitolinei, Simona are sansa de-a ramane Nr.1 mondial daca Pliskova nu castiga titlul de campioana 2017 !” Seriooooooosssssssssssss !
    Va mai aduceti aminte de Anna Kurnikova ? A participat la 99 turnee si n-a castigat niciunul ! Remarca unii ca e nevasta lui Enrique ! Atat despre…tenis.
    Prefer sa fie a 3-a sau a 5-a din lume dar sa castige 2-3 titluri de Grand slam pe an…
    Ce are asfaltarea cu sportul ?
    Pai…e vorba de bani !
    La Simona stiu unde si in ce buzunar ajung. La asfaltare insa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here