Acasă Nova TV

Let’s Do It Mediaș 2017 | Sâmbătă ieșim la curățenie

Au început pregătirile pentru Let’s Do It România ediţia 2017.

Evenimentul se va desfăşura anul acesta în data de 14 octombrie. Medieşenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare şi să igienizeze arealele cu probleme. Primăria Mediaş este şi de această dată partener al acţiunii al Let’s Do It România. 

Sâmbătă, Mediaşul va ieşi la curăţenie. Acţiunea de igienizare va avea loc după acelaşi scenariu ca şi în anii anteriori. Cei care doresc au posibilitatea încă de pe cum să se înscrie ca și voluntari. Zonele în care se va acționa în acest an sunt Greweln, Wewern, Eleșteu, Barajul Ighiș, Automecanica și Izvorul din Gura Câmpului.

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. Imediat ma voi mobiliza si voi merge sa fac curat dupa tagani si dupa mitocanii care arunca gunoaie prin parcuri! Politia locala ce pazeste? Cate amenzi au dat pentru nerespectarea normelor civice? La colturi stiu sta sa pandeasca parcarile ,dar nu se gandesc ca pana te duci la parcomat si vii iar la masina,iti trebuie 15 minute,timp in care ei vin cu tichetul pe parbriz.

  2. Bine punctat Nicu. Am fost si eu vreo trei ani la rand sa adun gunoaiele gunoaielor. niste nesimtiti carora le place sa traiasca in mizerie…m-am expus si eu si familia mea (2 copii) bolilor pe care le poti lua in astfel de situatii, pana m-a intrebat copilul meu de 6 ani:”dar de ce facem curatenie dupa altii? ca noi nu aruncam hartiile si mizeria pe jos.” si de atunci…sa faca altii curat…sa le faca loc mizeriilor pentru let’s do it 2018!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here