Acasă Revista Presei

Interviu Morgan Freeman | Aş vrea să mă reîntorc definitiv în România, să îmi cumpăr o casă aici, la Ighişul Nou

1429
Morgan Freeman & Isidor Ruckel

Celebrul actor american, Morgan Freeman, a realizat un interviu cu Izidor Ruckel (37 de ani), un tânăr român care a crescut în orfelinatele comuniste şi a fost adoptat la vârsta de 11 ani de către o familie de cetăţeni din SUA.

Morgan Freeman, ajuns cunoscut în ultimii ani şi datorită documentarelor pe care le prezintă la National Geographic, a găsit în Izidor subiectul potrivit pentru cel mai nou proiect al său. Acesta va fi difuzat de prestigiosul canal de televiziune. Noua serie documentară este intitulată „The Story of Us“ („Povestea noastră“), scrie Adevărul.

Întâlnirea dintre Morgan Freeman şi Izidor Ruckel a avut loc în iunie 2017, într-un parc din Los Angeles. Discuţia filmată între cei doi a durat patru ore. „L-a interesat cum poate un copil care a crescut într-o instituţie fără iubire, fără compasiune, să înveţe ce este iubirea. Şi dacă mai poate iubirea să fie, de fapt, unealta prin care putem face această lume mai bună?“, povesteşte românul întâlnirea cu Freeman.

(…) Tânărul român s-a reîntors în România în martie anul trecut. Cei de la Fundaţia Love Light România l-au invitat la sediul lor, din Ighişu Nou (judeţul Sibiu). Acolo Izidor a acceptat în cele din urmă să lucreze cu copii orfani.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here