Acasă Nova TV

Încep lucrările de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Castanilor

508

Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Castanilor din municipiul Mediaș.

Strada face parte dintr-un proiect major care cuprinde și străzile Toma Ionescu și Octavian Goga, toate din cartierul Vasia. Lucrarea „Reabilitare rețea apă și canalizare pluvială pe strada Castanilor, din Municipiul Mediaș” are o valoare 290.732,26 lei. Ea se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș în baza HCL nr. 232/2017. Lucrarea vine să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de cetățenii din zona  cartierului Vasea.

„Investiția are în vedere reabilitarea rețelei apă în lungime de 120 ml, executarea unui cămin de apă, unui hidrant și unui număr de 22 de branșamente la imobile. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 230 ml rețea canalizare pluvială, 5 cămine, 10 guri de scurgere și 22 de racorduri ape pluviale la imobile. Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Gheorghe Pop de Băsești cu strada Castanilor. Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane. Pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare. Circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

Lucrarea  va fi executată de SC AUTORUN SRL Mediaș. Conform contractului, ea se va derula în perioada 18.10.2017 – 30.11.2017. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari. Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările, să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente” se arată într-un comunicat de presă remis de către Apa Târnavei Mari.

Foto: Google Maps

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here