Acasă Sport

Eșec la limită | Gaz Metan a fost învinsă de Viitorul

200

Gaz Metan a pierdut la limită partida cu Viitorul, scor 1-0.

Singurul gol al confruntării a fost marcat în prima repriză de George Țucudean cu o lovitură de cap după un corner. Alb-negri au controlat actul secund, dar nu au găsit drumul spre gol. Gaz Metan a rămas pe penultimul loc în clasamentul Ligii întâi.

Gaziștii au avut prima ocazie în partida cu Viitorul. În minutul 16, Darius Olaru a scăpat pe contraatac și a fost oprit prin fault la marginea careului de 16 metri. Nasser Chamed a executat bine lovitura liberă, însă Victor Rîmniceanu a reușit să respingă în corner. Viitorul a deschis scorul în minutul 21. Eric a centrat în careu după un corner, iar Țucudean a marcat cu capul. Peste doar șapte minute, lovitura de cap a lui Bojan Golubovici a trecut puțin pe lângă poartă. Până la pauză Țucudean a fost blocat foarte bine după ce a scăpat spre poartă, iar Darius Olaru a șutat în brațele portului oaspeților.

La nouă minute de la reluarea jocului, Bojan Golubovici a mai trimis o dată mingea cu capul peste poartă. În minutul 67, Cicîldău a șutat în zid dintr-o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Până la final, Nasser Chamed a șutat în două rânduri spre poarta adversă, însă de fiecare dată pe lângă.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here