Acasă Nova TV

Daniel Tudor Mihalache despre pelerinajul la București și dezamăgirile trăite

490

Primarul din Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, a mers pe jos până în București pentru ca orașul să aibă apă potabilă la robinet.

Pelerinajul său nu a avut un rezultat palpabil. Edilul a rămas însă optimist. El spune că se aștepta la asta și că va lupta în continuare cu armele pe care le are. Primarul din Copșa Mică a fost invitatul lui Jimmy Ionescu în cadrul emisiunii în Linia întâi. Edilul care a mers pe jos până în București pentru a atrage atenția că  jumătate din România nu are apă și canalizare, a vorbit despre rezultatul pelerinajului său.

Noul Badea Cârțan de România, așa cum a fost numit acesta, a explicat că cea mai mare dezamăgire a fost la Ministerul Mediului. Ministrul Grațiela Gavrilescu știa de o lună că va veni în audiență dar a preferat să plece, culmea chiar în zona Mediaș.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Nu putea nesimtita de Gratiela Gavrilescu sa faca nota discordanta cu mitocanii analfabeti din psd,asa ca mai bine se-a plimbat hoitul pe alte meleaguri numai sa nu stea de vorba cu Mihalache.As spune sa-I fie rusine,dar analfabeta aia jegoasa nu are asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here