Acasă Nova TV

Bătaie cu sape și lopeți la Buzd | 4 medieșeni au fost răniți

scandal

Duminică după-amiaza a avut loc o bătaie la Buzd, soldată cu patru răniți.

Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între două grupuri de doi respectiv patru bărbați a izbucnit un conflict spontan. În urma acestuia patru persoane au suferit vătămări corporale. Victimele, bărbați cu vârsta cuprinsă între  18 și 31 de ani, domiciliați în Mediaș, nu au necesitat internarea în spital. Cei doi agresori au fost identificați de către polițiști, doi frați, localnici, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani.

„Față de tânărul în vârstă de 23 de ani s-a luat măsura reținerii 24 de ore. În data de 2 octombrie Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaș a dispus aplicarea  măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile. Inițial, tânărul de 27 de ani a fugit de la fața locului.

Acesta a fost prins în data de 2 octombrie când a fost reținut 24 de ore, urmând ca, în data de 3 octombrie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Fiecare dintre cei doi frați este cercetat penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de lovire sau alte violențe și sub aspectul săvârșirii unei fapte de tulburarea ordinii și liniștii publice” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here