Acasă Sibiu

Ați văzut acest bărbat ? A dispărut de acasă

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 84 ani.

Acesta a plecat de la domiciliul său într-o direcție necunoscută. Dispariția a fost sesizată pe 24 octombrie la Inspectoratul Județean de Poliție. Un sibian a anunțat că în noaptea de 23/24 octombrie, tatăl său, SINKA KAROLY, un bărbat în vârstă de 84 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu. Bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 50 kg, păr cărunt tuns scurt, ochi căprui, față ovală.

Semne particulare: operație de hernie inghinală, un bandaj pe laba piciorului stâng unde are o infecție.

Îmbracăminte: pijama de culoare albastră, două bluze de corp de culoare gri, una cu mânecă scurtă și una cu mânecă lungă, încălțat cu o pereche de papuci de curte.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestui bărbat sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112. De asemenea pot să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.  

ACTUALIZARE:

Bărbatul a fost găsit decedat. 

Miercuri dimineața,  in urma activitatilor de cautare organizate de IPJ , IJJ si ISU Sibiu, Sinka Caroly, de 84 ani, plecat voluntar de la domiciliu, a fost gasit decedat pe malul raului Cibin la confluenta cu paraul Trinkbach. La examinarea sumara a cadavrului nu au fost constatate urme de violenta.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here