Acasă Nova TV

Trafic parțial restricționat pe Șoseaua Sibiului | Delgaz Grid înlocuiește conducte

1314

Compania Delgaz Grid a demarat luni, pe strada Şoseaua Sibiului, lucrările de înlocuire a unui tronson de conducte şi branşamente de gaze naturale.

Se lucrează de la intersecția cu strada Gravorilor până la intersecția cu strada Nisipului. Înlocuirile se fac pe o lungime de circa 130 metri liniari. Conductele noi vor fi pozate în partea carosabilă a străzii, în vederea respectării normelor de siguranţă din domeniu. Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu de investiţii care se derulează în acest an pe strada Şoseaua Sibiului.

„Finalizarea lucrărilor specifice la acest tronson este estimată pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Lucrările de refacere a carosabilului vor fi demarate imediat. Aceste lucrări vor fi executate de către firma specializată care a realizat iniţial asfaltarea străzii, în conformitate cu standardele de calitate stabilite pentru acest tip de lucrări, garanţia fiind păstrată iar costurile fiind suportate integral de Delgaz Grid.

Delgaz Grid atrage atenţia că traficul auto pe Şoseaua Sibiului va fi parţial restricţionat pe perioada desfăşurării lucrărilor. Compania regretă disconfortul inerent generat de astfel de lucrări.

Proiectele de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale de pe străzile Şoseaua Sibiului şi Valea Moşnei sunt cele două proiecte noi programate de companie pentru acest an. Prin acestea urmează să fie înlocuite conducte şi branşamente însumând circa 4 kilometri. Valoarea proiectelor însumează aproape 600 000 lei. Scopul investiţiilor derulate de companie este îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatori” se arată într-un comunicat de presă al Delgaz Grid.

Foto: Google Maps

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.