Acasă Nova TV

Prima ediţie a Mediaş Bike Marathon a fost un succes | VIDEO

545
Medias Bike

Prima ediţie a Mediaş Bike Marathon a fost un succes.

Peste 300 concurenţi din toată ţara au luat startul la competiţiei care s-a desfăşurat sâmbătă. S-a concurat pe trei trasee, de 25, 42 şi 70 kilometri. Obiectivul declarat al Mediaș Bike Marathon a fost promovarea potențialului turistic al orașului și al bisericilor fortificate din zonă.

Ciclişti din toată ţara s-au adunat sâmbătă dimineaţa la Mediaş. Aceștia au venit pentru a lua parte la prima ediţie a unei competiţii care se doreşte a deveni una de tradiţie. Startul s-a dat la ora 10:00 dimineaţa de pe strada Johannes Honterus. Organizatorii au pregătit trei trasee pentru participanţi de 25, 42 şi 70 kilometri. 

Câştigătorul la traseul de 25 kilometri a fost Roland Szaniszlo, urmat de Paul Puiu şi Gabriel Costin. La 42 kilometri a terminat pe prima poziţie Andrei Nicolae Mititelu, urmat de Fabian Gândilă şi Adrian Mărăşescu. La cel mai lung traseu, cel de 70 kilometri, s-au impus Lucian Logigan și Roberto-Dumitru Burta, care au trecut împreună linia de finiș, iar pe locul al treilea s-a clasat Timotei Păcurar. 

Mediaş Bike Marathon a fost o competiţie organizată de către Primăria Mediaș, Asociația de Turism și Ecologie „Dianthus“ și Colinele Transilvaniei, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport.

 

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here