Acasă Nova TV

O medieşeancă de 28 ani a fost violată de un bărbat din Motiş

4702

O medieşeancă în vârstă de 28 ani a fost violată de un bărbat din Motiş.

În data de 14 septembrie, ora 03:30, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul nopții de 13/14 septembrie, o femeie în vârstă de 28 de ani, din municipiul Mediaș, a fost violată.

,,În fapt, în data de 14 septembrie, în jurul orei 00:00, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Mediaș, a acceptat transportul către casă din partea a patru persoane necunoscute care se aflau într-un autoturism. Victima a fost transportată până la intrarea în localitatea Târnava. Acolo, pe un teren viran, trei dintre bărbații aflați în mașină au coborât, iar în auto a rămas al patrulea. Acesta a forțat victima să întrețină raporturi sexuale, după care a transportat-o la domiciliu.

În urma declarațiilor victimei și a probatoriului administrat, în data de 14 septembrie, persoana în cauză a fost identificată. Este vorba de un bărbat în vârstă de 26 de ani. Acesta este domiciliat în satul Motiș. Față de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Banner EximTur