Acasă Nova TV

O medieşeancă de 28 ani a fost violată de un bărbat din Motiş

4716

O medieşeancă în vârstă de 28 ani a fost violată de un bărbat din Motiş.

În data de 14 septembrie, ora 03:30, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată cu privire la faptul că în cursul nopții de 13/14 septembrie, o femeie în vârstă de 28 de ani, din municipiul Mediaș, a fost violată.

,,În fapt, în data de 14 septembrie, în jurul orei 00:00, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un parc din municipiul Mediaș, a acceptat transportul către casă din partea a patru persoane necunoscute care se aflau într-un autoturism. Victima a fost transportată până la intrarea în localitatea Târnava. Acolo, pe un teren viran, trei dintre bărbații aflați în mașină au coborât, iar în auto a rămas al patrulea. Acesta a forțat victima să întrețină raporturi sexuale, după care a transportat-o la domiciliu.

În urma declarațiilor victimei și a probatoriului administrat, în data de 14 septembrie, persoana în cauză a fost identificată. Este vorba de un bărbat în vârstă de 26 de ani. Acesta este domiciliat în satul Motiș. Față de acesta s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de viol” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here