Acasă Sport

Gaz Metan a remizat cu Juventus în deplasare | VIDEO REZUMAT

167

Gaz Metan a remizat, scor 1-1, cu Juventus Bucureşti în deplasare.

Partida a fost una spectaculoasă, cu ocazii de ambele părţi. Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize prin George Călinţaru. Romeo Roberto a egalat pentru alb-negri în debutul actului secund. Ambele echipe au mai avut ocazii de gol, însă au remizat în cele din urmă.

Juventus a avut prima ocazie în minutul 4 atunci când Simon Măzărache a reluat mult pe lângă poartă oaspeţilor din poziţie ideală, singur cu portarul. Peste doar şase minute, Alexandru Greab a scos de sub bară lovitura de cap a lui Alexandru Benga. Replica gaziştilor a venit în minutul 15. Fabian Lokaj a trimis mingea cu capul spre poartă, dar Stoian a reuşit să o respingă de lângă bară. În minutul 37, George Călinţaru a deschis scorul după o acţiune personală şi un şut la colţul scurt, printre picioarele lui Alexandru Greab.

Gaz Metan a egalat la patru minute de la reluarea jocului. Romeo Roberto a scos un adversar din joc din preluare şi a şutat cu stângul la colţul scurt. Execuţia sa l-a lăsat fără replică pe portar. În minutul 57, Măzărache a scăpat din nou singur cu Greab care s-a opus. Mingea a ricoşat la Dzalamidze, care a ratat şi el din poziţie foarte bună. Peste doar două minute la cealaltă poartă Sergiu Popovici a şutat în plasa laterală din poziţie. Juventus a mai avut o ocazie prin Alexandru Zaharia care a şutat pe lângă de la unsprezece metri. Ultima ocazie a aparţinut gaziştilor. Ovidiu Bic a şutat slab în braţele portarului după o pătrundere foarte bună.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here