Acasă Nova TV

Fetiță de 7 ani lovită de o mașină pe strada Constantin Brâncoveanu

1451

O fetiță în vârstă de 7 ani a fost lovită de o mașină pe strada Constantin Brâncoveanu.

În cursul zilei de luni, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Mediaș, s-a prezentat o fetiță, însoțită de fratele ei în vârstă de 10 ani. Aceasta a declarat că a fost victima unui accident rutier petrecut cu 3–4 zile în urmă în municipiul Mediaș, pe o trecere pentru pietoni, în zona Pieței Agroalimentare. Din cauza rănilor grave suferite de minoră, aceasta a fost transferată la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu.

Polițiștii medieșeni au declanșat o anchetă în vederea identificării minorei și stabilirii circumstanțelor în care s-ar fi produs evenimentul rutier. Astfel, s-a stabilit că, în data de 15 septembrie, în jurul orei 20,00, minora, în vârstă de 7 ani, domiciliată în municipiul Mediaș, s-a angajat în traversarea străzii Constantin Brâncoveanu prin loc neamenajat și nesemnalizat corespunzător, în fugă și fără să se asigure. În acel moment a fost acroșată de un autoturism. Acesta era condus de către un șofer care, ulterior, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit identificarea celui aflat la volan. Este vorba de un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Constanța. Acesta nu posedă permis de conducere. Pe numele constănțeanului polițiștii au întocmit dosar penal. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here