Acasă Nova TV

Consilierii locali vor limitatoare de viteză pe Șoseaua Sibiului

1907
limitatoare de viteză

Consilierii locali medieșeni vor montarea unor limitatoare de viteză în zona trecerilor de pietoni de pe Șoseaua Sibiului.

Propunerea a fost făcută în cadrul ședinței ordinare din luna august de către alesul local PNL, Viorel Pasc. Pe 11 august, un tânăr de 23 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni din zona Vila Flora. Șoferul vinovat participa la o întrecere la care au luat parte alte două mașini. Consilierii locali medieșeni vor să monteze limitatoare de viteză în zona trecerilor de pietoni, iar pentru acest lucru se vor face demersuri către Poliția rutieră.

Banner EximTur

4 COMENTARII

 1. Politia rutiera ar trebui sa fie mai eficienta la cei care circula pe contra sens sau care, in timpul condusului, folosesc celularul. Politia rutiera ar trebui sa…evalueze prostia de linie continua de pe podul de peste Tarnava Mare spre centru. Linie continua care este (in)calcata de cel putin 2 din 5 conducatori auto.
  (Poate ar trebui sa se uneasca cele doua benzi, inainte de giratoriul de dupa pod.)
  Poate ar trebui sa se instaleze si pe strada Govora, in Gura Campului (continuarea strazii Nucului) niste limitatoare de viteza. Eventual, reducerea vitezei de circulatie, mai ales pentru TIR-uri, la max. 40 km/h.
  Dar…intereseaza pe cineva asta ?
  Asteptam sa fie cineva lovit (de fapt, a fost deja o femeie mai in varsta, pe Govora) si apoi apare un purtator de cuvant care ne va spune : „astia ARE salarii mici !”
  Sau : „avem putin personal !”
  O zi faina !

  P.S. Pe cati i-am avertizat ca pe Turda este sens unic (si ei mergeau CONTRA) mi-au spus : „stiu ! la ora asta insa nu e niciunul (politist)…”
  Si cand stau, poate intr-o vizita la cineva din blocul „burlacilor” (?!), politistii numai ca nu afiseaza pancarda : „atentie ! suntem (pe) aici !”

 2. Limitatoarele de viteza nu sunt chiar necesare,dar politia ar trebui sa-si faca datoria si sa amendeze sau sa suspende permisele celor vinovati,indifferent de apartenenta politica,clasa sociala sau neamul carui ,,elitist” este.

  • Limitatoare avem pe toate strazile nou asfaltate : canalele mult mai joase decat nivelul drumului…
   P.S. Nicu, prietene, chiar crezi ca un politist se…deranjeaza daca v’un conducator de BMW sau Jeep greseste cu ceva ?
   O zi buna !

 3. NU STIU CU CE AJUTA ACELE DELIMITARI DE VITEZA, atata timp cat sunt oameni cu bani (fii de patroni cu parcuri auto/camioane, [vezi cazul lui Lucaks Mihai, cel care a omorat un om pe trecere la V Flora] sau parinti prin R/T-Gaz , etc…) care nu baga in seama nici semnele si nici amenzile care sunt „un fleac”, pt ei..la ce bani ruleaza, „taticu”…aia-s bani de iesit afara.

  Cel mai important este sa-i „iei” carnetul pe cel putin 3 ani, si o amenda „babanã”, echivalenta cu un „camion” pe care sa-l vanda taticu sa poata plati amenda fiului.

  Cam asa sta treaba…la astia cu bani, degeaba ii amendezi cu 500-1500 de lei, ca rad de tine,..cu sume dinastea scapa usor…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here