Acasă Nova TV

Nu lăsați Gazul să moară | Suporterii alb-negrilor au lipit afișe în oraș

593
MITING SUPORTERI GAZ NETAB

„Romgaz – Transgaz, vrem implicare totală / Nu lăsați Gazul să moară”.

Acesta este mesajul pe care galeria alb-negrilor l-a făcut public în cursul zilei de luni în mai multe zone ale municipiului Mediaș.

Gruparea de pe Târnava Mare ar putea intra în faliment pe 1 septembrie. Anunțul a fost făcut de către Președintele Ioan Mărginean înaintea partidei cu CFR Cluj.

„Gaz Metan nu are probleme cu insolvenţa. Are un plan de reorganizare aprobat pe trei ani. Dar mi-e frică pentru că nu a venit nimeni lângă noi sezonul trecut, când am fost pe locul întâi în play-out. Nu ne mai permitem să aducem jucători, ne-au plecat cei mai buni fotbalişti. E un ultim strigăt de disperare. Suntem nevoiţi să închidem clubul la 1 septembrie dacă nu vine nimeni lângă noi. Oricare din creditori poate cere falimentul. Pentru că nu putem pune în aplicare planul de reorganizare” a spus Ioan Mărginean la Look TV.

Suporterii au reacționat, iar în cursul zilei de luni mai mulți membri ai galeriei Commando Mediensis, au lipit afișe în zona stadionului dar și în alte locuri din oraș care conțineau mesajul

Romgaz – Transgaz, vrem implicare totală / Nu lăsați Gazul să moară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.