Acasă Nova TV

MEDIAȘ 750 | Festivalul Mediaș Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii

1463

Manifestările dedicate sărbătoririi a 750 de ani de atestare documentară a municipiului de pe Târnava Mare continuă la sfârșitul acestei săptămâni cu Festivalul Mediaș Cetate Medievală.

În perioada 11 – 13 august, alături de oficialități, oaspeți din țară și din străinătate, sunt invitați toți medieșenii să sărbătorească istoria și tradițiile orașului. Acestea vor avea loc în cadrul Festivalului Mediaș Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii.

Cea de-a treisprezecea ediție a Festivalului „Mediaș, Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii” face parte anul acesta din suita de manifestări dedicate aniversării a 750 ani de atestare documentară a orașului. Primăria Mediaș a pregătit un program deosebit. Vor fi ateliere meșteșugărești, expoziții, demonstrații ale ordinelor cavalerești și animație stradală. Totodată vor avea loc o paradă a costumelor medievale și un turnir cavaleresc. De asemenea, în fiecare dintre cele trei seri ale festivalului vor avea loc concerte în Piața Corneliu Coposu. Vor susține recitaluri nume sonore ale muzicii românești.

Banner EximTur