Acasă Nova TV

Într-un an de zile, Mediașul este schimbat la față în bine

971
DISTRIBUIȚI

Într-un an de zile, Mediașul este schimbat la față în bine.

Prezent în municipiul de pe Târnava Mare la invitația Primarului Gheorghe Roman, Președintele PNL, Ludovic Orban, a explicat că este bucuros de faptul că l-a susținut pe acesta în cursa pentru Primărie. În același timp a transmis medieșenilor un mesaj cu ocazia aniversării a 750 ani de atestare documentară. Acesta a mai spus că Mediașul merge în direcția bună.

Ludovic Orban a venit la Mediaș la invitația Primarului Gheorghe Roman. Acesta a participat la manifestările prilejuite de aniversarea a 750 ani de atestare documentară. Liderul PNL a susținut o conferință de presă la sediul filialei locale. Pe scena festivalului a trasmis un mesaj medieșenilor prezenți în Piața Primăriei.

Au mai transmis mesaje la aniversarea a 750 ani de Mediaș, Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu, Prefectul de Sibiu, Lucian Radu, Jurgen Porr, Președintele FDGR, fostul Primar al Mediașului, Dionisie Bucur, Alfred Gokeler, Președintele Asociației Locului Natal dar și parlamentarii sibieni.

Banner EximTur
  • Alexandru Lex

    In afara de marea asfaltare….din care curge strada Sibiului…ca na…calitate…si o gramada de festivaluri…ca doar asa aduni voturi cu micu si berea…nu vad de ce atata lauda