Acasă Sport

Gaz Metan întâlneşte ACS Poli Timişoara | Informaţii în timp real

209
Gaz Metan Mediaș 1400x1200

Gaz Metan întâlneşte pe teren propriu ACS Poli Timişoara.

Gaz Metan vrea să obţină prima victorie în Liga întâi în faţa timişorenilor. Tehnicianul Cristian Pustai începe în formula Răzvan Pleşca, Ionuţ Voicu, Akaki Khubutia, Milan Perendija, Sorin Buşu, Milan Mitic, Cristian Danci, Alexandru Buziuc, Andrei Tîrcoveanu, Alexandru Curtean şi Darius Olaru.

De partea cealaltă, Ionuţ Popa trimite îi va trimite în teren pe Marius Curileac, Valentin Creţu, Cristian Melinte, Gabriel Cînu, Alexandru Ţigănaşu, Gabriel Vaşvari, Andrei Artean, Alexandru Ciucur, Cosmin Bîrnoi, Alexandru Munteanu şi Octavian Drăghici.

În minutul 18, timișorenii au combinat foarte bine în preajma careului Gazului, iar Alexandru Munteanu a pasat perfect pentru Gabriel Vașvari care l-a învins pe Răzvan Pleșca. Peste doar șapte minute, același Vașvari a trimis direct în vinclu o lovitură liberă de la 20 metri. Cu trei minute înainte de pauză, Romeo Roberto a avut șansa de a reduce din diferență, însă a șutat pe lângă din poziție de unu la unu cu portarul.

Imediat după pauză, Gabriel Vașvari a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, iar alb-negri s-au aruncat în atac. Cu toate că se aflau în superioritate, prima ocazie mare a venit abia în minutul 76, atunci când Darius Olaru, rămas singur cu portarul timișorenilor a ratat preluarea.

Banner EximTur