Acasă Nova TV

Mediaș Cetate Medievală | 80 meșteșugari, 8 ordine cavalerești, super concerte

1211

Cetatea Mediașului sărbătorește la sfârșitul aceste săptămâni cei 750 ani de atestare documentară în cadrul Festivalului Mediaș Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii.

Mediaș Cetate Medievală 2017 înseamnă anul acesta peste 80 meșteșugari, 8 ordine cavalerești, muzică medievală și animanție stradală. Cele trei seri de festival îi vor aduce la Mediaș printre alții pe Tudor Turcu, Carla’s Dreams, Loredana, Alina Eremia, Horia Brenciu, Mirabela Dauer, Luminița Anghel şi Marcel Pavel.

Primăria Mediaș a pregătit pentru ediția din acest an a Festivalului ,,Mediaș Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii”, un program deosebit. Astfel vor avea loc ateliere meșteșugărești, expoziții, demonstrații ale ordinelor cavalerești, animație stradală, dar și o paradă a costumelor medievale și un turnir cavaleresc.

Programul pregătit pentru medieșeni și pentru oaspeții lor la ediţia din acest an a Festivalului „Mediaș, Cetate Medievală. Târg de meșteșuguri vii” va fi va fi completat în fiecare seară în Piața Corneliu Coposu. Aici vor avea loc recitaluri susţinute de nume sonore ale muzicii româneşti, dar şi artişti locali. Astfel, seara de vineri va debuta la ora 19:30 cu un concert susţinut de Tudor Turcu. Acesta va fi urmat apoi de un recital Carla’s Dreams. Seara se va încheia cu un concert susţinut de Loredana. Programul zilei de sâmbătă va debuta la ora 19:00 cu un concert Virgil Suciu, urmat de Ela Sol & Dixi. Vor cânta apoi pentru medieşeni Alina Eremia, respectiv Horia Brenciu & Orchestra. Duminică seara recitalurile din Piaţa Corneliu Coposu vor începe tot la ora 19:00 cu Grupul Motto, pentru ca apoi să urce pe scena special amenajată Mirabela Dauer, Luminița Anghel şi Marcel Pavel.

Banner EximTur