Acasă Revista Presei

Un proiectil folosit la Cincu, jud Brașov, a aterizat într-o grădina din Merghindeal, județul Sibiu

722

Un proiectil militar folosit in cadrul exercitiului Saber Guardian 17 care are loc in Centrul National de Instruire Intrunita „Getica” (CNII) din Cincu (judetul Brasov) a aterizat in gradina unui localnic din Merghindeal (judetul Sibiu), fara a exista probleme deosebite.

Evenimentul este insa cercetat de catre Ministerul Apararii Nationale (MApN), avand in vedere ca munitia a parasit perimetrul protejat al poligonului, scrie News.ro.

Surse locale au confirmat ca un proiectil folosit in cadrul exercitiului Saber Guardian 17, care are loc in Centrul National de Instruire Intrunita „Getica” (CNII) din Cincu (judetul Brasov) a aterizart in gradina unui localnic din Merghindeal (judetul Sibiu).

Este o gradina, departe de populatie, nu s-au inregistrat probleme deosebite, dar evenimentul este cercetat de catre Ministerul Apararii Nationale, avand in vedere ca munitia a parasit perimetrul protejat al poligonului„, au precizat sursele citate.

Localitatile Cincu, din judetul Brasov, si Merghindeal, din judetul Sibiu sunt invecinate, legatura dintre ele fiind asigurata prin drumul judetean 105.

Deocamdata, MApN nu a transmis informatii cu privire la incident.

Citeste mai mult pe HotNews

Banner EximTur