Acasă Nova TV

Poziţia Dafora SA | Afirmaţiile consilierului PSD denigratoare, dezinformare a opiniei publice

1847
DISTRIBUIȚI

Afirmaţiile consilierului local PSD, Anca Suciu-Manta, referitoare la societatea Dafora, sunt considerate denigratoare şi fără o documentare prealabilă, de firma condusă de Gheorghe Călburean.

Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la sediul PSD Mediaş din Piaţa Ferdinand şi se referă la contractului care vizează Hanul Căprioarei.

Consilierul local Anca Suciu-Manta a explicat în cadrul unei conferinţe de presă, că societatea Dafora nu a făcut investiții în parcul de joacă pentru copii din zona de agremenent Hanul Căprioarei și mai mult are datorii mari la bugetul local, motiv pentru care a pus sub semnul întrebării încrederea în această firmă.

Tot din acelaşi motiv social-democrații nu au fost de acord cu solicitarea de încetare cu acordul părților, a asocierii dintre municipiul Mediaș și sociatatea Dafora.

Într-un comunicat remis Ştirilor NovaTv de către Societatea Dafora SA, se arată că declaraţiile consilierului PSD sunt denigratoare şi aduce firmei daune de imagine, dezinformând opinia publică. Mai mult Dafora îşi rezervă dreptul de a recupera daunele produse de la consilierul Anca Manta, pe calea unei acţiuni în justiţie.

Banner EximTur