Acasă Nova TV

Au distrus un gard şi s-au oprit într-o fântână, cu o maşină furată

1078
DISTRIBUIȚI

O maşină furată din Mediaş a fost găsită în satul Buzd.

În data de 1 iulie, în jurul orei 04:00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Mediaș au fost sesizați telefonic despre producerea în satul Buzd a unui eveniment rutier soldat cu distrugerea gardului a două imobile.

,,La fața locului, echipa operativă a identificat un autoturism care după ce a pătruns și distrus gardul unui imobilul s-a oprit în curtea imobilului vecin, lovind o fântână. Lângă autoturism au fost depistate două persoane de sex masculin, în vârstă de 24 și 30 de ani, ambele domiciliate în Brateiu.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați ar fi sustras autoturismul în scop de folosință din municipiul Mediaș și l-ar fi condus pe DN 14 și DC 14 Brateiu – Buzd. Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că cei doi bărbați nu dețin permis de conducere” a precizat Subcomisarul Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Banner EximTur