Acasă Nova TV

Fără Limită de vârstă | Primul concurs de Kendama din Mediaş va fi joi

486
DISTRIBUIȚI

Muzeul Gazelor Naturale din Mediaş găzduieşte Joi de la ora 12, primul concurs de Kendama, organizat la nivel de oraş.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Energia Inteligentă în colaborare cu Casa Gazelor Naturale iar înscrierile concurenţilor se fac în ziua concursului între orele 11 -12.

Kendama denumeşte atât jucăria din lemn, cu trei cupe, în care poti sa prinzi o bilă, cât şi numele jocului care se practică cu aceasta jucarie din lemn.

Este un joc ajuns foarte popular şi în ţara noastră, iubit si practicat atat de copii, dar si de catre adulti. Deşi toţi cei care practică jocul cu Kendama ţin această jucărie cu o singură mână, jocul în sine necesită o coordonare corp-minte-ochi, pentru a realiza o varietate de tehnici distractive, care il ajută pe jucator sî îşi dezvolte simţul echilibrului şi al concentrării.

Pe fondul popularităţii de care se bucură Kendama şi în Mediaş, Asociaţia Energia Inteligentă organizează prima competiţie de gen din oraşul nostru.

Fără limită de vârstă, concursul ce se va desfăşura la Casa Gazelor Naturale va debuta joi, la ora 12.

Asociaţia Energia Inteligentă, organizatorul competiţiei de Kendama, s-a implicat recent, cu Palatul Copiilor Sibiu, Filiala Clubul Copiilor Mediaș și Poliția Municipiului Mediaș, în obținerea de către elevii claselor a patra din școlile generale din Mediaș, a atestatului de competențe teoretice și practice în ciclism. VEZI ARTICOL AICI

Banner EximTur