Acasă Sibiu

Minor de 14 dispărut de la domiciliu | E posibil să fi plecat cu mașina familiei

1501

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 14 ani care a plecat fără știrea părinților de la domiciliul din municipiul Sibiu.

Îa data de 15 iunie în jurul orei 05:30, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu despre faptul că fiul său minor, FĂLĂMAŞ VALENTIN-NICOLAE, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în noaptea de 14/15.06.2017, într-o direcţie necunoscută.

Este posibil ca minorul să fi plecat de la domiciliu cu autoturismul familiei, marca Matiz, de culoare gri metalizat, cu numărul de înmatriculare  SB 06 EMR.

Semnalmente : înălțime-1,68 m.; greutate-50 kg.; păr şaten, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; fată ovală, ten alb, constituție slabă.

Semne particulare: nu are.

La data plecării minorul purta un tricou de culoare portocalie; chilot tetra, de culoare albă; șlapi din plastic de culoare neagră cu roşu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.î

ACTUALIZARE:

Joi seara, băiatul a revenit singur acasă. Poliţiştii vor discuta în cursul zilei de vineri cu familia acestuia pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here