Acasă Nova TV

Interpelări făcute de Mihai Macaveiu | DN 14 și Spitalul Mediaș

1334
DISTRIBUIȚI

Cine a semnat recepția lucrărilor pe Șoseaua Sibiului și pe strada Aurel Vlaicu, acesta este subiectul unei interpelări făcute de către consilierul local PSD Mihai Macaveiu la ultima ședință ordinară.

Alesul social-democrat pregătește și o altă interpelare care vizează un fost angajat al Spitalului Mediaș, concediat anul trecut și care va trebui repus în funcție după ce a câștigat procesul cu instituția.

Mihai Macaveiu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre situația străzilor Șoseaua Sibiului și Aurel Vlaicu, acolo unde au apărut probleme cu asfaltul turnat în toamna anului trecut. Social-democratul a explicat că a făcut o interpelare pentru a afla cine a semnat recepția lucrărilor pe aceste artere.

Mihai Macaveiu a vorbit și despre o interpelare legată de un fost angajat al Spitalului Mediaș, care a câștigat procesul cu instituția și va trebui repus în funcție.

Banner EximTur
 • Nicu

  Bravo,Macaveiu! Inca vreo cativa consilieri ca tine si poate se vor misca lucrurile inspre bine!

 • ricky

  Nea Macaveiu, stai linistit ! Nu se va gasi niciun vinovat.
  Suntem un popor naiv si usor de prostit. Cam din…4 in 4 ani.
  P.S. OK ! Zilnic !

 • Marius

  Cand a trebuit sa-l contest, l-am contestat, acum daca ar avea nevoie de sustinere, in aflarea celor responsabili pt asfaltarea paguboasa strazilor din oras, am sa-l sustin, deoarece asa este normal, cand ceva nu merge bine. Nu ne intereseaza culoarea politica atata timp cat se vrea binele orasului!