Acasă Nova TV

Mâine, Caravana recrutării BOSCH ajunge la Mediaș

982

Compania BOSCH – Blaj (jud. Alba) organizează joi, 15 iunie 2017, o caravană de recrutare în Medias, prin care vizează promovarea oportunităţilor de carieră din cadrul locației BOSCH din Blaj.

În cadrul evenimentului, care se va desfasura la Hotelul Traube, ai posibilitatea de a interacționa cu echipa de resurse umane și cu reprezentanți ai departamentelor tehnice BOSCH.

Evenimentele din anii anteriori si mai ales cele din 2017 (Petrosani, Alba Iulia, Tarnaveni, Hunedoara si Deva) s-au bucurat de participarea unui număr mare de specialişti, studenţi şi masteranzi, interesaţi de oportunităţile de carieră din cadrul companiei. Caravana Recrutării BOSCH se adresează celor interesaţi să facă pasul spre o carieră de excepţie, într-o echipă talentată și motivată.

Sunt așteptați absolvenți (dar și studenți) de studii UNIVERSITARE tehnice, în domeniile mecanică, electromecanică, electrică, electronică, automatizări, dar si mecanici si electricieni.

Vino cu CV-ul tau, joi 15 iunie, la Hotelul Traube din Medias, intre orele 12.00 – 18.00.

De ce te-ar interesa o cariera la BOSCH?
Pentru ca BOSCH înseamnă inovație și educație, mediu de lucru profesionist, programe pentru studenți, internship, pachet de relocare și transport dar si activități after-work oferite angajatilor prin programul Living in Blaj.

Vrei să știi mai multe?
Trimite-ne un email la recrutare@bosch.com și îți răspundem în aceeași zi!

Află toate detaliile aici:
http://www.bosch-career.ro
https://www.facebook.com/boschromania/
www.boschrexroth.ro/cariera

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here