Acasă Nova TV

Reziliere contract Hanul Greweln și studiu de oportunitate transport public | Poziția PSD

815

Suntem de acord cu rezilierea contractului care vizează Hanul Căprioarei, doar dacă Dafora își va plăti toate datoriile către Primăria Mediaș.

Consilierii locali social-democrați s-au opus la proiectul de hotărâre înscris pe ordinea de zi a ședinței din luna iunie. Totodată, aceștia nu au votat nici studiul de oportunitate și contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local.

Consilierul local Anca Suciu-Manta a explicat că societatea Dafora nu a făcut investiții în parcul de joacă pentru copii din zona de agrement Hanul Căprioarei și mai mult are datorii mari la bugetul local. Din acest motiv, social-democrații nu au fost de acord cu solicitarea de încetare cu acordul părților, a asocierii dintre municipiul Mediaș și societatea Dafora.

Grupul consilierilor PSD s-a opus și la proiectul de hotărâre privind Studiul de oportunitate, Contractul de delegare a gestiunii, Caietul de sarcini şi Regulamentul serviciului de transport public local de persoane. Aceștia spun că s-au plătit peste 72.000 lei pentru un studiu copiat după cel vechi și că nici măcar nu au fost actualizate datele.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here