Acasă Nova TV

Reziliere contract Hanul Greweln și studiu de oportunitate transport public | Poziția PSD

794

Suntem de acord cu rezilierea contractului care vizează Hanul Căprioarei, doar dacă Dafora își va plăti toate datoriile către Primăria Mediaș.

Consilierii locali social-democrați s-au opus la proiectul de hotărâre înscris pe ordinea de zi a ședinței din luna iunie. Totodată, aceștia nu au votat nici studiul de oportunitate și contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local.

Consilierul local Anca Suciu-Manta a explicat că societatea Dafora nu a făcut investiții în parcul de joacă pentru copii din zona de agrement Hanul Căprioarei și mai mult are datorii mari la bugetul local. Din acest motiv, social-democrații nu au fost de acord cu solicitarea de încetare cu acordul părților, a asocierii dintre municipiul Mediaș și societatea Dafora.

Grupul consilierilor PSD s-a opus și la proiectul de hotărâre privind Studiul de oportunitate, Contractul de delegare a gestiunii, Caietul de sarcini şi Regulamentul serviciului de transport public local de persoane. Aceștia spun că s-au plătit peste 72.000 lei pentru un studiu copiat după cel vechi și că nici măcar nu au fost actualizate datele.

Banner EximTur